dijous, 4 de novembre de 2021
hereus herencies immobiliari vendes habitatge

El certificat energètic és obligatori abans de posar a la venda el vostre habitatge: nosaltres us el regalem

Recordeu, és obligatori comptar amb el certificat energètic abans de posar a la venda el vostre habitatge, nosaltres ens encarreguem de tot

El Reial decret 390/2021 obliga des de juny de 2013 al fet que totes les residències de Catalunya disposin d'un certificat energètic en tots els anuncis de venda. Es tracta d'un tràmit obligatori per a qualsevol transacció immobiliària residencial i han d'estar signat per un professional habilitat: arquitectes, arquitectes tècnics i aparelladors.

Com es realitza?

Per a emetre el certificat d'eficiència energètica, el professional ha de recopilar la informació sobre l'habitatge després d'una visita i analitzar en quina situació està. Les autoritats adverteixen sobre algunes suposades ofertes per a realitzar el certificat energètic solament a través d'una web. Ehtos té els seus tècnics matriculats i professionals que poden emetre el certificat energètic, sense que hagis de preocupar-te per això.

La informació proveïda pel matriculat s'introdueix en el programa informàtic del ministeri i s'obté una qualificació energètica, que posteriorment es registra en la comunitat autònoma, la que emetrà l'etiqueta corresponent.

Nomenclatura del certificat

L'etiqueta d'eficiència energètica indica el nivell de classificació en el qual es troba l'immoble en una escala que va des de la lletra A, de color verd i el més eficient, i la lletra G, el menys eficient i de color vermell. Indica, a més, el consum d'energia anual i les emissions de CO₂ de l'habitatge.

El certificat energètic és un benefici per al propietari, ja que el millor és conèixer l'estat de l'habitatge. Més enllà del requisit tècnic, el certificat energètic permet conèixer quin marge de millora té l'eficiència d'un habitatge. Per això, des de Ehtos destaquem que és fonamental comptar amb això.

En aquest enllaç pots deixar les teves dades i nosaltres ens encarreguem de vendre el teu habitatge i que puguis obtenir el certificat energètic de manera gratuïta.

Contacte

Prat de la Riba 146
08222 – Terrassa

937006717 -
hola@ethos.cat

Horari

De dilluns a dijous de 10:00 a 13:00 y de 16:00 a 19:00.
Divendres de10:00 a 13:00 y de 16:00 a 20:00 amb cita prèvia

Segueix-nos