dijous, 2 de febrer de 2023
habitatge

Uneix-te a la xarxa ètica, col.laborativa i solidària, guanyem tots...

Necessitem el teu ajut per a satisfer la gran demanda d'habitatges de venda i de lloguer que ens demanen els nostres compradors, amb l'operació financera ja aprovada.

Com ja saps, la demanda d'habitatge tant de venda com de lloguer ara és molt alta i per contra l'oferta cada vegada més baixa.

És per aquest motiu que seguint el nostre tarannà col·laboratiu, t'obrim l'oportunitat de participar en la nostra xarxa, com a particular, com a comercial o com a immobiliària col·laboradora, presentant-nos a veïns o familiars que desitgin vendre o llogar el seu habitatge ara.

AMPLIANT LA XARXA ÈTICA, COL·LABORATIVA I SOLIDÀRIA 

Tan sols has de telefonar-nos al 937006717 o enviar-nos un correu a venc@ethos.cat i ens posarem en contacte amb tu, per a parlar amb la propietat, anar a mesurar l'habitatge, posar-la a la venda i en vendre-la compartir amb tu una miqueta per cent dels honoraris obtinguts, dins del nostre sistema de funcionament en xarxa 10-40-40-10 igual que ja realitzem amb donatius solidaris a organitzacions no governamentals amb ajut directa.

Ara també et pot servir a tí d'ajuda, en compartir una part dels honoraris per serveis amb tu, només has de presentar-nos als propietaris directes, perquè embenen el seu habitatge en la nostra organització.

Tu ens ajudes, nosaltres també t'ajudem i aconseguim ajudar a famílies que necessiten una llar en aquest moment.

Gràcies per endavant, esperem començar a col·laborar amb tu ja i satisfer les demandes de manera ètica i col·laborativa.

Contacte

Prat de la Riba 146
08222 – Terrassa

937006717 -
hola@ethos.cat

Horari

De dilluns a dijous de 10:00 a 13:00 y de 16:00 a 19:00.
Divendres de10:00 a 13:00 y de 16:00 a 20:00 amb cita prèvia

Segueix-nos