dissabte, 15 d’octubre de 2022
arrendadora hereus herencies impostos immobiliari vendes habitatge

Avantatges de vendre el teu habitatge amb una agència immobiliària

De la mateixa manera en la qual acudim a diferents professionals per a diferents serveis, vendre un habitatge és un procés complicat que requereix d'experiència i professionalització.

A Ehtos comptem amb un equip de professionals en formació contínua per a oferir-te assessorament personalitzat i completament actualitzat, ja que nostra màxima és que ‘l'èxit de la venda del teu habitatge és el nostre propi èxit’.

Aquestes són algunes dels molts avantatges de vendre amb la nostra agència immobiliària.

Assessorament en línia i presencial

Poder comptar amb professionals que t'assessoraran des del primer moment a l'hora de gestionar la venda del teu habitatge, començant per la realització d'un estudi de les característiques de l'immoble per a estimar una valoració de l'immoble i establir un preu aproximat i amb la possibilitat de realitzar gestions, tant de manera presencial com en línia, perquè no perdis el temps en desplaçaments.

Redacció del teu anunci

Els nostres professionals s'encarregaran de redactar i realitzar un reportatge de fotos professionals per a aconseguir captar l'atenció del major nombre de compradors potencials i multiplicar les possibilitats de venda.

Així mateix, ens encarreguem de publicar el teu immoble en la nostra pròpia xarxa col·laborativa de proximitat incloent portals immobiliaris i xarxes socials.

Organització de les visites 

Nosaltres ens encarreguem de gestionar el filtre de compradors potencials per a evitar visites innecessàries i per descomptat, realitzem el seguiment i la visita perquè no hagis de preocupar-te de res.

Recopilació de documentació

Et donem la possibilitat de recopilar tota la documentació necessària en el procés de compravenda, incloent-hi la cèdula d'habitabilitat o el certificat energètic, amb l'objectiu que si es troba una oferta adequada, es pugui gestionar i tramitar l'operació de manera immediata.

Assistència legal i jurídica

Els nostres professionals compten amb coneixements legals per a poder gestionar i tramitar qualsevol tipus de gestió, com pot ser l'herència d'un immoble o separacions.

Aquestes són només algunes dels avantatges de vendre un immoble amb la nostra agència immobiliària però el més important, és que estudiarem el teu cas de manera personalitzada i t'oferirem assessorament des del principi fins al final, resolent tots els dubtes perquè la transacció es realitzi amb èxit en el menor temps possible.

Contacte

Prat de la Riba 146
08222 – Terrassa

937006717 -
hola@ethos.cat

Horari

De dilluns a dijous de 10:00 a 13:00 y de 16:00 a 19:00.
Divendres de10:00 a 13:00 y de 16:00 a 20:00 amb cita prèvia

Segueix-nos