dilluns, 17 d’octubre de 2022
arrendadora hereus herencies impostos immobiliari vendes habitatge

Errades a evitar en vendre abans un immobles

Si ens decidim a vendre un habitatge pel nostre compte i no comptem amb ajuda professional, és molt probable que cometem uns certs errors que no sols impediran que realitzem una bona venda sinó que provocaran que triguem més a realitzar la transacció.

En Ehtos t'expliquem quins són les principals errades que cal evitar per en vendre abans un immoble.

No preparar l'habitatge per a vendre'l

Depenent de l'estat de l'immoble i del pressupost amb el qual comptem, haurem de prendre la decisió entre reformar l'habitatge o fer alguns canvis per a millorar i modernitzar el seu aspecte. En aquest punt es convenient demanar assessorament a professionals del Home Staging perquè ens ajudin a posar a punt l'habitatge i atreure al major nombre de compradors.

No comptar amb la documentació necessària 

Un dels passos més importants a l'hora de vendre un immoble és tenir tots els documents en regla, amb l'objectiu que si trobem una bona oferta, no es retardi la transacció.

Tenir deutes pendents

És fonamental revisar que tots els pagaments estiguin al dia, incloent-hi qualsevol factura de subministraments o les despeses de la comunitat, ja que durant el procés de venda el comprador es podria negar a tancar la negociació per aquest motiu.

Establir un preu equivocat

És molt important que el preu de venda no estigui ni molt per sobre del mercat ni molt per sota, ja que el primer evitarà que els compradors es fixin en l'immoble i el segon els espantarà pensant que l'immoble compta amb alguna manca important.

No realitzar un bon anunci

L'anunci és el primer reclam i en ell s'ha de ressaltar tots els aspectes positius de l'immoble, incloent-hi un bon reportatge amb fotografies de qualitat i fins i tot un tour virtual. Així mateix, la venda haurà d'estar anunciada en diferents canals per a arribar a un major nombre de potencials compradors.

No demanar ajuda professional

Encara que buscar una agència immobiliària que ens ajudi a vendre un immoble té una despesa addicional, es tracta d'una inversió en la qual comptarem amb un professional que realitzarà una anàlisi detallada de l'habitatge incloent la valoració per a posar-li preu i assessorament per a millorar el seu aspecte, tot això resolent qualsevol dubte que puguem tenir durant el procés i ajudant-nos a negociar en el moment en què trobem una oferta.

Contacte

Prat de la Riba 146
08222 – Terrassa

937006717 -
hola@ethos.cat

Horari

De dilluns a dijous de 10:00 a 13:00 y de 16:00 a 19:00.
Divendres de10:00 a 13:00 y de 16:00 a 20:00 amb cita prèvia

Segueix-nos