dilluns, 24 d’octubre de 2022
hereus herencies immobiliari vendes habitatge

Vendre ara gràcies a la inèrcia de compra d'habitatges

Segons els experts, ara és el millor moment de plantejar-nos la venda d'un habitatge, ja que l'enduriment de les condicions per a poder accedir a una hipoteca està impulsant una inèrcia compradora que ens porta a pensar que ara és el moment de vendre

L'increment de la inflació ha provocat que el Banc Central Europeu (BCE) endureixi la seva política monetària per a intentar contenir els efectes provocant l'augment generalitzat de tota mena de preus, incloent-hi els interessos i per tant el preu de l'habitatge.

Així mateix, després de la segona pujada de tipus d'interès que ha comportat el creixement de l'Euribor per sobre d'un 2%, hem tornat a trobar-nos en una època on la ‘hipoteca cara' torna a ser una realitat.

Evidentment, encara no es pot parlar de crisi immobiliària encara que existeixen alguns primers símptomes, ja que totes les pujades de preus en general comencen a restar capacitat de pagament a les famílies que intenten reduir compres i despeses, amb el consegüent tancament de nombrosos negocis a causa de la pèrdua de poder adquisitiu.

Durant el primer semestre d'enguany la demanda d'habitatges, que va arribar a aconseguir el 19% d'increment en les vendes, demostrava que el mercat estava en un bon moment. D'altra banda, el lloguer s'ha disparat per sobre del creixement de la variació anual respecte als preus de venda d'habitatge.

Tots aquests factors indiquen que ara mateix i amb les condicions que probablement tendeixen a empitjorar, és un bon moment per a vendre un immoble aprofitant la inèrcia en la compra d'habitatges.

En Ehtos estem especialitzats en la compravenda d'habitatges i t'ajudarem a gestionar tot el procés perquè puguis aconseguir la venda el teu immoble en les millors condicions i al més aviat possible.

Contacte

Prat de la Riba 146
08222 – Terrassa

937006717 -
hola@ethos.cat

Horari

De dilluns a dijous de 10:00 a 13:00 y de 16:00 a 19:00.
Divendres de10:00 a 13:00 y de 16:00 a 20:00 amb cita prèvia

Segueix-nos