dimecres, 30 de novembre de 2022
hereus herencies immobiliari vendes habitatge

Els avantatges de vendre el teu habitatge en exclusiva

Quan decidim vendre el nostre habitatge i si estem plantejant-nos buscar assessorament, ens adonarem que existeixen moltes agències immobiliàries que ofereixen la possibilitat de vendre el pis en exclusiva

A priori hi ha molts propietaris que pensen que el fet de tenir el seu habitatge en diferents agències immobiliàries pot ser beneficiós perquè seria una manera d'incrementar les possibilitats de venda, no obstant això, les agències immobiliàries que treballen en exclusiva compten amb l'experiència suficient com per a assegurar que és una de les millors decisions per a poder aconseguir una venda ràpida i rendible.

Aquestes són algunes dels avantatges de vendre el teu habitatge en exclusiva:

Vendre més ràpid 

És una dels avantatges principals, ja que l'agència immobiliària posa tots els mitjans al seu abast per a vendre-la en el menor temps possible. Per a això, l'agència immobiliària s'encarregarà d'aconsellar-nos per a millorar l'aspecte de l'habitatge, a més de realitzar la promoció adequada i gestionar la documentació.

Un preu millor

El fet de posar l'habitatge a la venda en diferents agències implica preus molt dispars entre els uns i els altres, la qual cosa també arriba a confondre al futur comprador, no obstant això, quan s'embeni en exclusiva, l'agència estudiarà el mercat i les característiques de l'habitatge per a poder negociar el millor preu possible.

Tenir un sol interlocutor

Un procés de compravenda sol ser bastant complicat i solen sorgir molts dubtes, el fet de tenir una agència o un agent dedicat exclusivament a la venda de la nostra propietat, implica tenir una persona de confiança que ens ajudarà a gestionar tot el procés i a resoldre qualsevol dubte.

El primordial en aquests casos és triar una agència de confiança que compti amb un cert prestigi en el sector i que ofereixi claredat i transparència

En EHTOS immno exigim l'exclusiva de la venda del teu habitatge, no obstant això, comptem amb l'experiència suficient com per a garantir que vendre el teu habitatge en exclusiva ens ajudarà a aconseguir un millor preu de venda i poder vendre en menys temps.

Contacte

Prat de la Riba 146
08222 – Terrassa

937006717 -
hola@ethos.cat

Horari

De dilluns a dijous de 10:00 a 13:00 y de 16:00 a 19:00.
Divendres de10:00 a 13:00 y de 16:00 a 20:00 amb cita prèvia

Segueix-nos