divendres, 2 de desembre de 2022
compres herencies impostos immobiliari

Parelles, si teniu això, teniu la nostra Hipoteca Jove i nou llar

Amb aquests requisits podeu aconseguir una Hipoteca Jove i per consegüent l'habitatge que trieu en propietat

El mercat hipotecari ofereix una gran varietat de productes específics depenent del perfil del clients, les vostres edats i treballs. Gairebé tots ells en aquest moment, amb quotes molt més baixes que els preus del lloguer, per la qual cosa és important sol·licitar informació i valorar-lo tot, i anar acompanyats en aquesta selva d'interessos d'un assessor financer de confiança. 

Moltes parelles arriben a nosaltres sol·licitant pisos de lloguer i en calcular-los gratuïtament i sense cap compromís, la quota mensual que els sortiria comprant el mateix pis, s'han quedat sorpresos. En ser inferior al preu mensual dels lloguers actuals, amb característiques de l'habitatge similars, han apostat per comprar una dels nostres habitatges en cartera i tenir un habitatge en propietat i per consegüent, un patrimoni per a la família. Un habitatge sempre propi afegeix valor i estabilitat al patrimoni familiar i sempre pot ser un actiu a llogar en cas necessari. 

És el cas de les hipoteques per a joves, que compten amb una sèrie de requisits i de característiques especials, entre altres, l'edat límit que està fixada en 35 anys, recordar que si formalitzeu la compra abans de complir els 32 anys, teniu un estalvi del 5% d'impostos, segons la vostra renda anual, toca avançar-se.

Una de les majors dificultats perquè la gent jove pugui accedir a finançament per a comprar-se un habitatge és no disposar d'estalvis suficients per a fer front a les despeses de compravenda, per la qual cosa necessiten una quantitat major per a finançar l'operació. Això implica que els bancs necessiten també més garanties, ja que s'arrisquen més amb aquest perfil de client.

Els requisits per a poder aconseguir un préstec hipotecari jove són molt semblants als de qualsevol hipoteca, ja que serveixen per a corroborar la solvència econòmica i l'estabilitat laboral del sol·licitant:

- Tenir un treball fix amb contracte indefinit, amb una antiguitat mínima de dos anys, ja que qualsevol entitat financera revisarà la vostra vida laboral des del moment de la sol·licitud, cap endarrere. 

- Tenir ingressos, tenint dues nòmines tenim moltes possibilitats d'aconseguir la vostra hipoteca jove i per consegüent un habitatge propi.

- Si a més treballeu en un sector amb bones perspectives laborals, això facilitarà la concessió de la vostra hipoteca.

Una préstec hipotecari jove té unes característiques una mica més especials respecte a una altra mena d'hipoteques com per exemple:

- Un termini que pot fins i tot superar els 30 anys, segons la vostra edat i entrada alguns fins a 40 anys.

- Uns interessos més baixos que qualsevol préstec normal, encara que aquesta condició solament es mantindrà fins a complir els 35 anys.

- Menys comissions, ja que solen mancar de comissió d'obertura, per subrogació o per amortització.

- i una de les més importants en aquest moment, la possibilitat de poder finançar més del 80% del valor de l'habitatge en alguns casos segons el vostre perfil, arribant fins al 100%.

En EHTOS incloem entre els nostres serveis un assessorament financer personalitzat per a parelles menors de 32 anys, que necessiteu finançament.

Ens encarreguem de gestionar, negociar i tramitar tot el necessari perquè puguin comprar-se la llar dels vostres somnis.

Contacte

Prat de la Riba 146
08222 – Terrassa

937006717 -
hola@ethos.cat

Horari

De dilluns a dijous de 10:00 a 13:00 y de 16:00 a 19:00.
Divendres de10:00 a 13:00 y de 16:00 a 20:00 amb cita prèvia

Segueix-nos