dimarts, 20 de desembre de 2022
compres duplex

Set avantatges de viure en un dúplex

Dins dels diferents tipus d'habitatges que podem trobar en el mercat el dúplex és una de les opcions que podem té més poder de seducció per a joves, sobretot si té una terrassa ben orientada i amb accés des del saló menjador

Els duplexs són aquells apartaments que compten amb dos nivells connectats amb una escala i que poden trobar-se en molts edificis utilitzant les plantes superiors.

Malgrat l'escala, la veritat és que viure en un dúplex té molts més avantatges que inconvenients, aquestes són algunes d'elles:

Més independència

El duplex normalment és un tipus d'habitatge característic d'urbanitzacions, cosa que significa que és un habitatge més independent. 

Més espai

En general, un dúplex sol tenir molta més superfície que un apartament sobretot, en el cas que es tracti d'un habitatge unifamiliar o fins i tot un àtic, que en aquest cas solen comptar amb espais exteriors en forma de patis o terrasses.

Més llum natural

El fet d'estar distribuïts en dues plantes implica que compten amb finestres tant a dalt com baix, a més de que solen tenir terrasses o patis que permeten que arribi la llum natural.

Espais ben dividits

El dúplex sol tenir espais ben dividits, per la qual cosa trobem la zona de nit en la planta superior, on estan les habitacions i els banys i una zona de dia en la planta baixa que inclou saló, menjador, cuina i a vegades un lavabo.

Més privacitat

El fet de tenir la zona de nit en la planta superior també dona més privacitat a l'hora de rebre visites, així com per als propis membres de la família, on poden gaudir de la part més privada en el cas d'haver de treballar o dormir mentre que la resta de la família pot estar en la zona de dia.

Millors vistes 

Si parlem de dúplexs en una urbanització o en un bloc d'apartaments i depenent d'on estigui situat, des del segon pis podem gaudir de millors vistes.

Més revaloritzat

No és fàcil trobar un dúplex en una ciutat, per la qual cosa es converteix en una mena d'habitatge que pot revaloritzar-se en poc temps. 

Doneu un cop d'ull als duplexs en venda en aquest moment.

Contacte

Prat de la Riba 146
08222 – Terrassa

937006717 -
hola@ethos.cat

Horari

De dilluns a dijous de 10:00 a 13:00 y de 16:00 a 19:00.
Divendres de10:00 a 13:00 y de 16:00 a 20:00 amb cita prèvia

Segueix-nos