dijous, 6 d’octubre de 2022

Tardor: un dels millors moments per vendre el teu habitatge

Escollir el moment perfecte per vendre el teu immoble és iniciar amb èxit el procés de venda.

Encara que ens pugui semblar una temporada poc desitjable a causa de la caiguda de la llum i els dies, la tardor és la reina del canvi de temporada per a la venda del teu immoble.

A Ehtos volem explicar-te els avantatges de vendre el teu immoble a la tardor.


1. Colors i espais

Quan ens imaginem el moment de comprar un immoble segurament veiem la primavera amb els seus verds i flors com la gran protagonista de les estacions per ajudar-te a la venda de l'immoble.

No obstant això, a la tardor podem trobar noves llums i tonalitats que resulten molt emocionants per als sentits.

Les seves combinacions de vermells i grocs fan que les propietats amb jardins ens traslladin visualment a un entorn casolà que promou les sensacions de voler habitar l'habitatge, de sentir-se reconfortat i a casa.

2. Proximitat de Nadal

Quan comprem un habitatge hem d'afrontar moments tediosos, un dels més coneguts és el dur i fatigós procés de la mudança.

Els permisos de treball per a una mudança gairebé no proporcionen temps per realitzar una mudança completa, cosa que fer-ho en un moment proper a una temporada de vacances pot ser el moment ideal per establir-se.

En el cas de parelles amb fills és un al·licient més gran, ja que els períodes de vacances dels nens són més llargs, cosa que permet una millor aclimatació a la nova llar abans de tornar a les rutines escolars.

3. El mercat no enganya

Segons les dades estadístiques del portal Idealista, la tardor és l'època de l'any que es realitzen més transaccions immobiliàries.

Els principals portals immobiliaris ressalten la reactivació del mercat després de l'època estiuenca des d'octubre fins a finals de novembre.

A Ehtos volem ajudar-te a vendre la teva propietat. Comptem amb experts en la transacció immobiliària que t'acompanyaran en el procés de venda des del començament i t'aconsellaran a cada pas perquè prenguis sempre les millors decisions, basades en les dades de la zona i el mercat.


Contacte

Prat de la Riba 146
08222 – Terrassa

937006717 -
hola@ethos.cat

Horari

De dilluns a dijous de 10:00 a 13:00 y de 16:00 a 19:00.
Divendres de10:00 a 13:00 y de 16:00 a 20:00 amb cita prèvia

Segueix-nos